Personální řízení ve vybraném odvětví služeb - Machová, Martina (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce se zabývá analýzou personálního řízení ve společnosti, která se zabývá spravováním účetnictví. Výzkum obsahuje dva dotazníky, které byly zaměřeny na motivaci, odměňování, ale i celkovou spokojenost zaměstnanců se značkou firmy. Dotazníky byly doplněné o řízený rozhovor s vedením společnosti, který dává práci i pohled z druhé strany. Po zjištěných skutečnostech byly navrženy změny pro zlepšení a v neposlední řadě propočítané náklady již zmíněných změn.
Personnel management in a selected service sector
Keywords: Personalistika; odměňování; řízení lidských zdrojů; zaměstnanci; vzdělávání; motivace; Human resources; remuneration; human resources management; employees; education; motivation