Měření fyzikálních konstant - Chval, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem: ''Měření fyzikálních konstant''. Stručně shrnuje co je konstanta a její vývoj v čase. Podrobněji se zabývá jednotlivými konstantami a vědci, kteří se na rozvoji konstant a měření podíleli. Cílem práce je aspoň trochu přiblížit význam a úlohu konstanty ve fyzice.
Measurement of physical constants