Prevalence nadváhy a obezity u žáků II. stupně ZŠ na Znojemsku. - Pevná, Radka (Jihočeská univerzita, 2011)
Prevalence nadváhy a obezity u žáků II. stupně ZŠ na Znojemsku.
The prevalence of overweight and obesity at Secondary School Pupils in the Region of Znojmo.
Keywords: obeita; nadváha; BMI; percentilový graf; zdraví; overveight; obesity; BMI; percentile chart; health