Management jakosti a integrovaný systém řízení - Břicháčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na systém řízení, charakteristiku podniku a jeho vývoj od roku 2003. Diplomová práce je zaměřena na integrovaný systém řízení, který se skládá ze systému řízení jakosti, environmentálního systému a systému bezpečnosti ochrany zdraví zaměstnanců při práci. Práce se věnuje především oblasti systému bezpečnosti ochrany zdraví zaměstnanců při práci. Systém řízení je analyzován a jsou doporučeny kroky ke zlepšení těchto procesů.
Quality Management and Integrated Management System
Keywords: jakost; politika jakosti; plánování jakosti; interní audit; technické normy; Management jakosti; Environmentální management; Management ochrany zdraví a bezpečnosti při práci; výrobkový audit; procesní audit; systémový audit; quality; Quality Policy; Quality Planning; Internal audit; technical standards; Quality Management System; Environment Management System; Health and Safety Management System; Product audit; Audit Process; System audit