Mzdový systém a jeho promítnutí v účetnictbví ve srovnání s Německem - Smítková, Věra (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce ??Mzdový systém a jeho promítnutí v účetnictví ve srovnání s Německem?? se zabývá porovnáním obou systémů. Teoretická část pojednává o způsobu sestavení hrubé mzdy, o daňové povinnosti a o sociálním a zdravotním pojištění. Praktická část pojednává o jednotlivých příkladech výpočtu mzdy a porovnává je. V závěru jsou zhodnoceny oba systémy.
Salary structure and his projection in book - keeping in raze to Germany
Keywords: zaměstnanec zaměstnavatel mzda plat daň mzdový systém; employee; employer; wage; pay; tax; wage´s system