Užití Cabri 3D ve výuce na základních a středních školách - Kapounová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce je zaměřena na vytvoření pracovních listů z oblasti stereometrie, které by měly žákům usnadnit rozvoj prostorové představivosti a zároveň pomoci učitelům při výuce stereometrie na základních školách. Tyto pracovní listy jsou vytvořeny s využitím programu Cabri 3D geometrie.
Use of Cabri 3D in primary and secondary schools
Keywords: stereometrie na základní a střední škole; výuka s podporou počítače; program Cabri 3D; prostorová představivost; primary school and secondary school solid geometry; teaching with the help of computers; Cabri 3D geometry; spatial imagination