Vyjadřování mezipropozičních vztahů ve španělských učebních textech - Bluďovský, Pavel (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato diplomová práce se zabývá syntaktickou analýzou ve španělské učebnici historie pro střední školu gymnaziálního typu (učební plán LOGSE) s cílem objasnit způsoby vyjadřování mezipropozičních vztahů ve španělském učebním textu.
Expression of interpropositional relation in Spanish didactic texts
Keywords: syntaktická analýza; učební plán LOGSE; the syntactic analysis; curriculum LOGSE