Analýza situace ve vybraných sportovních klubech s ohledem na pandemii Covid-19 - Janák, Filip (Jihočeská univerzita, 2022)
Diplomová práce představuje sportovní neziskovou organizaci jako fungující fragment současné doby, včetně jejího provozu a schopnosti nabízející využití volného času tím nejjednodušším způsobem - pohybem. Analyzuje situaci ve vybraných sportovních klubech s ohledem na pandemii Covid-19 a popisuje její jednotlivé etapy fungování sportovních organizací v rámci epidemiologických opatření. Má za úkol zmapovat veškeré možnosti případných řešení a navrhnout jednotlivé možnosti v případě opakující se krize. Na základě zjištěných poznatků a komparací pak vyhodnotit a nabídnout ta nejlepší možná východiska pro specifický chod sportovních organizací v době stanovených pravidel vycházejících z omezení během pandemie.
Analysis of the situation in selected sports clubs with regard to the Covid-19
Keywords: nezisková organizace; řízení sportovní organizace; pandemie; onemocnění Covid-19; lockdown; non-profit organization; sports organization management; pandemic; Covid-19 disease; lockdown