Využití malé mechanizace z environmentálního hlediska. - Petrášek, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2012)
Jako vybranou kategorii malé mechanizace jsem si zvolil křovinořezy. Práce se zabívá rozdělením křovinořezů do skupin podle několika parametrů a využitím křovinořezů z environmentálního hlediska. Pak porovnávání dvou křovinořezů a to křovinořez Husqvarna 343 R a křovinořez Partner 400 B podle různých parametrů, které byli naměřeny nebo dopočteny z naměřených hodnot.
The use of mechanization from the environmental point of view.
Keywords: malá mechanizace; křovinořez; zeleň; evironmentální; sečení; small mechanization; brush cutter; green vegetation; environmental; cut down