Analýza vnitřního prostředí vybraného podniku - Votavová, Monika (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo zhodnocení současné situace podniku pomocí vybraných analýz vnitřního prostředí a na základě takto zjištěných údajů navržení optimální strategie a možných změn pro udržení či zlepšení pozice na trhu. Přínosem práce je pohled na vnitřní prostředí vybrané společnosti z hlediska interního auditu zdrojů, finanční analýzy a analýzy SWOT.
Analysis of the internal environment of a selected company
Keywords: analýza vnitřního prostředí; podnik; stavebnictví; finanční analýza; SWOT analýza; internal environment analysis; company; construction industry; financial analysis; SWOT analysis