Formy vzájemné spolupráce kooperačních sdružení - Bláhová, Jana (Jihočeská univerzita, 2011)
Hlavním cílem diplomové práce bylo analyzovat kooperaci mezi místními akčními skupinami na území ČR. Z časového hlediska zjistit zda MAS se snaží více spolupracovat mezi sebou, a tím získávat i větší finanční prostředky na realizované projekty Spolupráce. Dalšímu cíli je věnována druhá část diplomové práce, která je konkrétně zaměřena na projekt Spolupráce s názvem Venkovská tržnice II, do kterého bylo zapojeno 6 MAS včetně LAG Strakonicko o. s. Hlavním úkolem projektu je podpořit produkci místních podnikatelů a vytvořit informační systém pro daná území všech 6 MAS. Jako dílčí cíl bylo stanoveno objektivní zhodnocení nedostatků při sběru dat do katalogu podnikatelů, který byl realizován v rámci Venkovské tržnice II.
Forms of Mutual Collaboration of Cooperation Associations
Keywords: Evropský zemědělský fond; LEADER; Strategický plán LEADER; místní akční skupina; Program rozvoje venkova; Národní rozvojový plán; kooperace; regionální rozvoj; projekty Spolupráce; MAS LAG Strakonicko; o. s.; Europen Agricultural Fund for Rural Development (EAFRD); LEADER; Strategic plan LEADER 2007-2013; Local Action Group (LAG); cooperation; regional development; Cooperation projects; MAS LAG Strakonicko; o. s.