Uplatnění štíhlé výroby ve vybraném podniku - Bicanová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této bakalářské práce je posoudit uplatnění štíhlé výroby ve vybraném podniku. První část této práce, literární přehled, se zaměřuje na charakteristiky štíhlé výroby, na její původ, historii, principy a metody. Práce vznikla ve spolupráci se společností jménem Fronius Česká republika, s. r. o., která má sídlo v Českém Krumlově. Druhá část, vlastní práce, se skládá z charakteristik vybrané společnosti, její historie, struktury a výroby. Je zde také popsáno, jaké metody a principy štíhlé výroby Fronius používá a jaké přínosy tyto metody do podniku přinesly.
The Use of the Lean Production in the Selected Company
Keywords: Uplatnění; štíhlá výroba; podnik; metody; principy; Use; lean production; company; methods; principals