Coming out homosexuálů v souvislosti s vírou v Boha - Pánková, Bára (Jihočeská univerzita, 2019)
Účelem bakalářské práce je seznámit se s problematikou coming outu věřících homosexuálních osob. Teoretická část se zabývá definicí homosexuality a pohledu na ní z hlediska různých oborů. Následuje praktická část, která se zaměřuje na analýzu dotazovaných respondentů, kteří se snaží popsat svůj vztah k Bohu, k církvi a zejména vypodobnit pocity, které dennodenně prožívají v konfrontaci se svou menšinovou sexuální orientací.
Homosexuals coming out in connection with faith in God
Keywords: Homosexualita; coming out; vztah k církvi; k víře; k sobě; pastorace; Homosexuality; coming out; relationship with Church; with faith; with themselves; pastoration