Mzdový systém ve vybraném podniku - Štěpánková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato bakalářská práce zpracovává mzdový systém podniku. V dnešní době je velice důležité, aby systém byl nastavený správně a spravedlivě. Mzdový systém je analyzován ve vybraném podniku, hlavním cílem je nalezení nedostatku mzdového systému a následné odstranění. Hodnocení je uskutečněno pomocí dotazníkového šetření a na základě výsledků dotazníku je navrhnuto řešení.
The Enterprise Wage System
Keywords: mzda; mzdové formy; systém odměňování; benefity; wage; wage forms; earning system; benefits