Studium vlivu plazmatu na klíčivost semen - Petřík, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem této bakalářské práce je studium vlivu plazmatu na klíčivost semen máku setého a pohanky seté. Zabývá se pozorováním počtu klíčících semen, délek klíčků, hmotností suchých lodyžek a v neposlední řadě zkoumáním změn povrchu semen za pomoci elektronového mikroskopu. Výsledky jsou zaznamenány v tabulkách, graficky zpracovány a vyhodnoceny.
The study of plasma influence on seed quality
Keywords: plazma; semena; stimulace semen plazmatem