Sbírka úloh z lineární algebry a geometrie - Jelínek, Jan (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je sestavit sbírku úloh z lineární algebry a geometrie. Sbírka může sloužit jako učební pomůcka pro žáky střední a vysoké školy. Některé úlohy jsou ve sbírce ukázkově vyřešeny. Při jejich zadání i popisu řešení jsou použity ilustrační obrázky vytvořené ve vhodném programu dynamické geometrie (GeoGebra).
Exercises and problems in linear algebra ane geometry
Keywords: GeoGebra; lineární algebra; geometrie; vektor; úlohy pro střední školy; úlohy pro vysoké školy; GeoGebra; linear algebra; geometry; vector; tasks for high school; tasks for university