Provozní podmínky strojů, jejich údržba, efektivita a analýza oprav se zaměřením na provoz balících strojů - Hron, Milan (Jihočeská univerzita, 2013)
Úvod bakalářské práce obsahuje základní pojmy o technické dokumentaci, její hlavní členění a smysl. Příklad použití technické dokumentace je zobrazen na balicím stroji Multivac R 240. V praktické části práce je zjišťován stav technické dokumentace na balicím stroji a zároveň jsou navrhována řešení pro optimalizace zjištěného stavu. Praktická část je věnována technickému stavu stroje, kde je mj. kladen důraz na údržbu, analýzu, návodu na opravu, motivaci lidí a bezpečnosti práce. Poslední část práce se věnuje postupu k vytvoření technické dokumentace a instrukci jak ji provést při školeních či pedagogických činnostech.
Operational conditions of machines, their maintenance, effectiveness and analysis of repairs with focus on packaging machinery
Keywords: Provozní dokumentace; provoz strojů a zařízení; údržba; bezpečnost provozu; revize; balení; Operating documentation; operation of machines and equipment; maintenance; safety of operation; inspection; packaging