Analýza pneumatik podvozků zemědělské a lesnické mechanizace z hlediska působení na konstrukční prvky polních a lesních cest. - Sklenář, Michal (Jihočeská univerzita, 2008)
Zemědělská a lesnická mechanizace působí různým tlakem na polní a lesní cesty.Provedl jsem analýzu pneumatik těchto strojů.Z výsledků jsem odvodil doporučení pro snížení tíhy mechanizace na polní a lesní cesty.
Tires Analysis of CHassis of Agricultural and Forest Mechanization from Incidence Aspect onto the Constructional Elements of the Rural Roads and Forest Roads.
Keywords: Pneumatiky; podvozky zemědělské a lesnické mechanizace; tlak na podložku; Tires; chassis of agricultural and forest mechanization; pressure onto the ground-sheet