Licencování softwaru - Kudrna, Michal (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce pojednává o možnostech licencování programů, uvádí příklady licencování vybraných společností typu Microsoft Corporation, Sun Microsystems a zařazuje metody kontroly dodržování diskutovaných licencí.
Software licensing
Keywords: licence; software; licencování; microsoft; sun; license; software; licensing; microsoft; sun