Významy slovesa would a jejich relativní frekvence - Míková, Denisa (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této Bakalářské práce je přiblížit různé významy modálního slovesa would a určit, které významy jsou nejvíce užívané v anglickém jazyce. V teoretické části se práce zaměřuje na popis jednotlivých významů slovesa would a zároveň obsahuje příklady užití jednotlivých významů ve větách. V praktické části bylo zjišťováno, které významy jsou nejčastěji užívané jak v mluveném, tak v psaném jazyce.
Meanings of the auxiliary verb would and their relative frequency
Keywords: angličtina; modální sloveso; would; význam; frekvenční analýza; English; modal verb; would; meaning; frequency analysis