OCTAVE a OpenFOAM a jejich využití ve fyzice - Viskup, Marian (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření několika vzorových příkladů v programech GNU Octave a OpenFOAM. Seznámit se s jejich užíváním a sepsat stručné návody na instalaci a práci s nimi pro předmět Software pro vědecko-technické výpočty, realizovaný na Přírodovědecké fakultě, Jihočeské univerzity.
OCTAVE and OpenFOAM and their use in physics
Keywords: Octave; Gnuplot; OpenFOAM; ParaView; Octave; Gnuplot; OpenFOAM; ParaView