Vývoj mobilních aplikací s využitím JavaFX Mobile - Trestr, Jan (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi skriptovacího jazyka JavaFX pro vývoj mobilní aplikace a následnými možnostmi pro zveřejnění této aplikace .
Developing JavaFX Mobile applications
Keywords: JavaFX Script; mobilní aplikace; vývojové prostředí NetBeans; JavaFX Script; mobile application; development system NetBeans