Řešení technických a technologických zařízení v návrhu novostavby vepřína u obce Kamenný Újezd - Busta, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2017)
První část práce je věnována popisu možných a nejpoužívanějších variant technických a technologických zařízení, doplněná o legislativní podmínky pro zadaný typ stavby. Druhá část práce je věnována samotnému návrhu komplexního řešení technických a technologických zařízení, včetně zpracování dispozičních a technologických schémat a výkresů.
The technical design of a new agricultural building, namely a piggery, including all the technological equipment, near the town of Kamenný Újezd.
Keywords: výkrmna prasat; technické vybavení; technologie ve výkrmu; zemědělské stavby; vepřín; fattening of pigs; technical solution; technological in fattening; agricultural buildings; piggery