Kvalita života u dětí na ZŠ ve Zlivi. - Benešová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2014)
Ve své diplomové práci se zabývám problematikou kvality života u dětí na základní škole ve Zlivi. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. V teoretické části se zaměřuji na charakterizování kvality života, období pubescence a základními potřebami u dětí. V praktické části se zabývám výzkumem pomocí dotazníků, který zjišťuje hodnotové orientace a další oblasti-životní styl, oblast zdraví a spokojenosti. V závěrečné fázi prezentuji zjištěné výsledky, které jsou vyhodnoceny a následně graficky zpracovány.
Quality of life for children at primary school in Zliv.
Keywords: kvalita života; pubescent; zdraví; hodnoty; cirkadiánní rytmy; quality of life; pubescent; health; values; circadian rhythms