Efektivita střelecké činnosti basketbalového družstva mužů - Cinádr, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
V naší práci se věnujeme pozorování střeleckých činností basketbalového družstva mužů. Práce se skládá ze dvou částí, z teoretické a praktické.Teoretická část popisuje historii basketbalu, útočné činnosti jednotlivce, systémy, kombinace a tréninkovou jednotku. V praktické části sledujeme úspěšnost a střeleckou aktivitu daného týmu. Tato část obsahuje výsledky měření a grafické porovnání. Z výsledků pozorování zpracováváme doporučení pro praxi a ke zlepšení střelby jsme vypracovali tréninkové jednotky.
The efectivity of shooting activity in basketball team
Keywords: Historie; útočné činnosti; kombinace; systémy; tréninková jednotka; technický zápis; History; offensive activities; combiations; systems; training unit; technical entry