Faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (Písecko) - Hanus, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se zabývá faktory, které pozitivně i negativně ovlivňují spokojenost návštěvníků Písecka. V teoretické části jsou definovány odborné termíny, které je potřeba pochopit pro zpracování. Analytická část zkoumá současnou spokojenost návštěvníků a současnou nabídku destinace. Výsledky a doporučení jsou diskutovány v závěrečné části bakalářské práce. Cílem je navrhnout opatření, která zvýší spokojenost návštěvníků.
Factors Affecting a Visitors´ Satisfaction in South Bohemia (The Region of Písek)
Keywords: Spokojenost návštěvníků; primární nabídka destinace; sekundární nabídka destinace; kvalita v cestovním ruchu; motivace a potřeby návštěvníků; oblast Písecka; výzkum; Visitors´ satisfaction; primary destination offer; secondary destination offer; quality in tourism; visitors´ motivation and needs; region of Písek; research