Procesní management a jeho aplikace při rozvoji venkova - Janková, Ivana (Jihočeská univerzita, 2008)
Procesní management je jednou z moderních teorií managementu. Soustředí se na přetvoření činností ve firmě v proces. Ve své práci jsem se snažila aplikovat procesní management při rozdělování dotací. Vybrala jsem si dotační program LEADER ČR a přidělení finančních prostředků z tohoto programu podnikatelským subjektům na území Mikroregionu Telčsko.
The processional management and its application at the development of the country
Keywords: procesní management; proces; procesní mapa; dotace; rozvoj venkova; LEADER ČR; Mikroregion Telčsko; processional management; process; processional map; grant; rural development; LEADER ČR; Microregion Telčsko