Zhodnocení procesů vyhledávání, výběr a příjem pracovníků ve společnosti Partners Financial Services, a.s. - Brücklerová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem bakalářské práce bylo popsat a analyzovat řízení lidských zdrojů ve společnosti Partners Financial Services, a.s. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy pro znalost řízení lidských zdrojů. Praktická část obsahuje popis společnosti a její metody používané v oblasti lidských zdrojů. V poslední části jsou navrženy změny pro zlepšení.
Evaluation of the search process, selection and income of staff at Partners Financial Services, Inc.
Keywords: Lidské zdroje; lidský kapitál; řízení lidských zdrojů; firemní kultura; vyhledávání pracovníků; výběr a příjem pracovníků; kariéra; motivace; vzdělávání pracovníků; hodnocení pracovníků; Human resources; human capital; human resources management; corporate culture; searching of workers; selection and income of workers; career; motivation; education of workers; evaluation of workers