Sociální sítě a jejich využití v marketingových postupech při propagaci firmy - Kajtman, David (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem diplomové práce bude zdokumentování efektivnosti propagace na internetu, její zacílení a následný realizovaný prodej služeb nebo propagace produktu. Dílčím cílem bude srovnání efektivnosti cílené reklamy na internetu, konkrétně na facebooku v porovnání s tradiční reklamou v tištěných médiích. Zároveň tato diplomová práce zkoumá koncept SMART CITIES, jako projekty budoucnosti, které by měly zlěpšit životní úroveň a snížit značištění životního prostředí.
Social networks and their use marketing practices in company promotion
Keywords: marketing; facebook; smart; cities; Písek; reklama; tištěná média; online media; Facebook; Marketing; Promotion; Smart Cities; Sociological survey; Smart City Písek