PROENZYMOVÁ TERAPIE SARKOMU S-180 - Kaiserová, Pavlína (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této studie bylo zjištění vlivu proenzymoterapie na růst sarkomu S-180 a dobu přežití, její optimalizace a nalezení mechanismu působení.
THE PROENZYME THERAPY OF SARCOMA S-180
Keywords: rakovina; terapie; proenzym; sarkom; cancer; therapy; proenzyme; sarcoma