Vývoj webové aplikace pro navigaci v úložišti podle standardu ASAM ODS - Kotrč, Daniel (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem této práce je odborná rešerše Standardu ASAM ODS, jeho popis a využití, průzkum a porovnání již existujících řešení, návrh aplikace jako náhrady již dostupných řešení za pomocí UML a podle předem definované funkcionality. Implementace aplikace, její testování a nasazení aplikace do pilotního provozu.
Development of web application for navigation in storage according to ASAM ODS standard
Keywords: webová; aplikace; standard; asam; ods; navigace; úložiště; Daniel; Kotrč; web; application; standard; asam; ods; navigation; storage; Daniel; Kotrč