Analýza energetické náročnosti 2. poloviny studijního programu oboru tělesné výchovy a sport na Jihočeské univerzitě - Hanzlík, Michal (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato bakalářská práce se zabývá energetickou náročností během 2. poloviny studia oboru tělesná výchova a sport na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. Potřebná data jsme získali během čtvrtého a pátého semestru, zimního výcvikového kurzu sjezdového lyžování v Alp d´Huez a zimním výcvikovém kurzu snowboardingu ve Varsu. V teoretické části práce se zabýváme problematikou k danému tématu, tedy především fyziologií. V části empirické popisujeme měřenou skupinu, organizaci práci, použité přístroje, strukturu vyučovacích jednotek a výsledky měření.
Analysis of the energy performance of the second half of the study program of physical education and sport at the University of South Bohemia
Keywords: Sporttestr; kilojouly; vyučující jednotky; bazální metabolismus; měření; porovnání; Sporttester; kilojoules; teaching units; basal metabolism; measurement; comparison