Pracovní listy ve výuce fyziky na základní škole - Michálek, David (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce se zabývá tvorbou pracovních listů pro výuku předmětu fyziky na 2. stupni základní školy. Pracovní listy naleznou uplatnění při výuce fyziky na základních školách jako doplnění a zpestření samotné výuky při následném procvičování, rozvíjení vybraných klíčových kompetencí, posilování logického a fyzikálního myšlení, osvojování a upevňování pojmů a dovedností z oblasti fyziky, v podpoře domácí přípravy a i při žákovském mimoškolním experimentování.
Work sheets by physics education at basic schools