Analýza poplatků vázáných na neúčelový podnikatelský úvěr - Dvořák, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2016)
Obvykle je velmi obtížné porovnat úvěry jen podle nabízených úrokových sazeb. Existuje mnoho dalších plateb a poplatků, které úvěr zdražují. Tato bakalářská práce je zaměřena na porovnání nabízených úrokových sazeb, RPSN a konečných úrokových sazeb neúčelových podnikatelských úvěrů.
Analysis of Fees Bounded to Non-specific Commercial Loan
Keywords: bankovnictví; úvěr; úroková sazba; bankovní poplatky; podnikatelský úvěr; RPSN; banking; loan; interest rate; bank fees; commercial loan; annual percentage rate of charge