Systém odměňování ve zvoleném podniku - Klein, Robert (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce zhodnocuje současný systém odměňování ve zvoleném podniku a navrhuje kroky, které vedou k jeho zlepšení. Autor navrhuje přidání motivační složky mzdy pro zaměstnance prodávající zboží, úpravu příspěvku na penzijní připojištění a zvýšení příplatku za práci v noci.
The System of Compensation in a Chosen Company
Keywords: Benefity; mzda; systém odměňování; služby; produktivita; Benefits; wage; rewarding system; services; productivity