Význam a využití marketingu ve vybrané firmě - Brožková, Nikola (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem bakalářské práce bylo zjistit, jak vybraná firma využívá marketing a jakou roli marketingu přisuzuje. Práce má dále ukázat, jakou pozornost firma věnuje zákazníkům a jak jsou zákazníci s firmou spokojeni. Autorka si dále stanovila cíl dílčí, jehož úkolem bylo navrhnout případná doporučení na základě zjištěné situace. Data byla získána pomocí strukturovaného rozhovoru s marketingovým ředitelem firmy "AZ". Závěrečná část byla založena na vyhodnocení získaných informací. Autorka na základě stávající situace ve firmě "AZ" navrhla několik změn, které by mohly přispět ke zlepšení aktuální situace ve společnosti "AZ".
Importance and use of marketing in a chosen company
Keywords: marketing; zákazník; přání; potřeby; marketingový mix; marketingové řízení; firma; marketing; customer; wants; needs; marketing mix; marketing management; company