DUŠEVNÍ ZDRAVÍ DĚTÍ NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH - Křížková, Simona (Jihočeská univerzita, 2007)
Mým cílem bylo potvrdit hypotézy o tom, že děti jsou ovlivňovány socio - kulturními vlivy, rodinným zázemím, působením spolužáků a vrstevníků vůbec.
MENTAL HEALTH OF CHILDREN ET PRIMARY NINE-YEAR SCHOOL
Keywords: Duševní zdraví; stres; šikana.; Mental health; stress; chicane.