Pedagogické principy v práci s mládeží v Církvi Křesťanská společenství - Novák, David (Jihočeská univerzita, 2021)
V bakalářské práci se zabývám aplikovatelností pedagogických principů v práci s mládeží v Církvi Křesťanská společenství. Nejprve se věnuji charakteristikám Církve Křesťanská společenství a specifikům práce s mládeží v této církvi. Poté se věnuji samotným pedagogickým principům, a to jak základním, tak méně uváděným a specifickým principům výchovy ve volném čase. Ve zbývající části se snažím popsat, jaké pedagogické principy jsou tedy v práci s mládeží v Církvi Křesťanská společenství aplikovatelné.
Pedagogical principles in youth work in the Church of the Christian fellowship
Keywords: církev; Církev KS; křesťanské hodnoty; mládež; práce s mládeží; výchova ve volném čase; volný čas; neformální výchova; pedagogické principy; aplikovatelnost pedagogických principů; church; Church of the Christian fellowship; Christian values; youth; youth work; pedagogy of leisure; free time; nonformal education; pedagogical principles; applicability of pedagogical principles