Role sestry v ambulantní terapii revmatoidní artritidy - Poláchová, Eva (Jihočeská univerzita, 2007)
Role sestry v ambulantní terapii je velmi variabilní. Sestra tu vždy zastává vždy více rolí najednou. Výzkum ukázal, že poskytovaná péče v revmatologických ambulancích je na velmi vysoké úrovni.
The role of the nurse in the ambulatory therapy of rheumatoid arthritis
Keywords: ambulance; revmatoidní artritida; role; sestra; terapie; ambulance; rheumatoid arthritis; role; nurse; therapy