Uplatňování principů řízení ve vybrané organizaci - Marhounová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem diplomové práce je analýza vybraných principů řízení firmy Baťa a komparace se současnými principy řízení ve vybrané společnosti. Na základě provedené analýzy jsou představeny návrhy na zlepšení doposud uplatňovaných principů řízení s cílem zvýšit výkonnost podniku ve vybraných oblastech, kterými jsou obchod a lidské zdroje.
Applying the principles of management in the selected organization
Keywords: management; Baťa; podnik; Partners Financial Services; a.s.; finanční poradenství; obchod; lidské zdroje; management; Bata; business; Partners Financial Services; a.s.; financial advisory; sales; human resources