Význam komunikačních médií v činnosti informačních center na Benešovsku - Wastlová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na téma "Význam komunikačních médií v činnosti informačních center na Benešovsku". Zabývá se problematikou komunikačních médií a informačních center. Práce je rozdělena do dvou základních částí. První část popisuje, co vlastně komunikační média a informační centra jsou a vymezuje základní charakteristiky a termíny. Další kapitola zahrnuje některá fakta o regionu Benešov, zejména kulturní události, historické a přírodní památky, zábavní zařízení a další charakteristiky. Následující kapitola obsahuje, jakým způsobem jsou informace na Benešovsku poskytovány a vliv médií pro prezentaci regionu. Druhá část je zaměřena na konkrétní turistická informační centra na Benešovsku a využití komunikačních médií v těchto informačních centrech. Jedná se o infocentra v Benešově, Vlašimi, Voticích, Týnci nad Sázavou a Sázavě.
The importance of mass media in activities of information centers in Benešov area