Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Strakonicko - Linhartová, Monika (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce podrobně popisuje ubytovací a stravovací služby v oblasti Strakonicko. Cílem práce bylo zanalyzovat nabídku ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti. To umožnilo především vlastní zkoumání a pozorování, provedení dotazníkového šetření a řízených rozhovorů. Potřebné informace se staly podkladem k sestavení syntézy údajů. Ta následně přispěla k vypracování návrhů a opatření, které jsou uvedeny v závěru práce.
Analysis of accommodation and catering services in the area Strakonicko
Keywords: cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; hotel; restaurace; Strakonice; Strakonicko; tourism; tourism services; accomodation services; catering services; hotel; restaurant; Strakonice; Strakonicko