Volnočasové aktivity v Jindřichově Hradci v letech 1900-1950 - Fedrová, Johana (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce se zabývá volnočasovými aktivitami v Jindřichově Hradci mezi lety 1900 a 1950. Práce se skládá z osmi kapitol. První kapitola popisuje pojem volný čas. Druhá kapitola popisuje historii města Jindřichova Hradce. Třetí až osmá je věnovaná volnému času ve městě a volnočasovým spolkům v časových okruzích.
Free time activities in Jindřichův Hradec from year 1900 to 1950
Keywords: volný čas; volnočasové aktivity; volnočasové spolky; město Jindřichův Hradec; historie; free time; leisure activities; leisure clubs; city Jindřichův Hradec; history