PROGRAM OBNOVY VESNICE ZUBČICE, OKRES ČESKÝ KRUMLOV - Sosnová, Ivana (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem venkova. Řeší tvorbu široce pojatého a komplexního Programu obnovy obce Zubčice (u Českého Krumlova), který je podložen analýzou dostupných podkladů, dotazníkového šetření obyvatel, rozhovorů s experty a vlastního terénního průzkumu. V teoretické části se věnuje fyzicko-geografické a sociálně-geografické charakteristice území. Analyzuje literaturu na téma obnovy venkova, literaturu a jiné zdroje poskytující informace k danému území. V části řešení konkrétních otázek a problémů je analýza dotazníkového šetření a řízených rozhovorů, na základě které navrhuji určitý reálně řešitelný Program obnovy obce Zubčice. Zde se uplatní výsledky analýzy a možné návrhy vyplývající z dotazníkového šetření na reprezentativním vzorku obyvatel obce, řízených rozhovorů s experty a vlastního terénního průzkumu.
Village Recovery Program Zubčice, Český Krumlov District
Keywords: Obnova venkova; Program obnovy venkova; Zubčice; countryside recovery; Countryside recovery program; Zubčice