Motivace a sebevýchova u vedoucích pracovníků v ošetřovatelství - Klapačová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2007)
Shrnutí Při všech problémech dnešního zdravotnictví se někdy zapomíná na motivaci sester, které pracují ve vedoucí pozici. Domnívám se, že informace o motivačních faktorech a o chuti se dále vzdělávat u sester ve vedoucí pozici jsou velmi potřebné, neboť motivační program stabilizuje počet zaměstnanců, snižuje náklady nemocnice a zvyšuje kvalitu ošetřovatelské péče.
Motivation and selfbehaviour of the nursing leading management
Keywords: management; motivace; ošetřovatelství; sebevýchova; vzdělávání; management; motivation; nursing care; self - education; learning