Systém podpory a regulace obchodního podnikání v ČR - Wagnerová, Mariana (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je analyzovat systém podpory a regulace obchodního podnikání v České republice a za vedlejší cíl si klade zhodnocení změn podpory a regulace obchodního podnikání po vstupu ČR do EU. Pro tuto práci jsem použila metodu analýzy, která mi umožnila poznat strukturu sytému podpory a regulace obchodního podnikání a také odhalit její nedostatky. Východiskem k pochopení problematiky bylo studium odborné literatury na toto téma, uvedené v seznamu literatury. Z literatury byly získány informace, které byly podkladem ke zpracování této práce.
System of support and regulation of business enterprises in Czech Republic
Keywords: Podpora; regulace; obchodní podnikání; operační programy; národní programy; strukturální fondy EU; administrativní zátěž.; Support; regulation; business enterprise; operational programmes; national programmes; EU structural funds; administrative burden.