Zpracování strategického rozvojového plánu pro obec Hostomice - Šebková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2013)
Diplomová práce na téma Zpracování strategického rozvojového plánu pro obec Hostomice. Práce se nejprve věnuje úvodu do teorie regionálního a strategického plánování, poté přichází na řadu detailní rozbor možností, které obec Hostomice skýtá. Posléze byl proveden terénní průzkum názorů obyvatel obce. Na základě výsledků jsou pak vypracovány konkrétní návrhy budoucího rozvoje obce.
The elaboration of the strategic development plan for the municipality of Hostomice
Keywords: Strategický rozvojový plán; obec; venkov; regionální plánování.; Strategic development plan; municipality; country; regional planning.