Rozvoj grafomotoriky u dětí s ADHD - Topinková, Alena (Jihočeská univerzita, 2017)
Má bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje grafomotoriky u dětí se syndromem ADHD. Teoretická část vymezuje charakteristiku syndromu ADHD a správné zásady práce s dětmi s ADHD. Dále se zabývá samotným rozvojem grafomotoriky. Praktická část obsahuje můj vlastní program na rozvoj grafomotoriky, jehož součástí jsou vlastní grafomotorické listy. Program byl odzkoušen v praxi a byl doplněn o vlastní reflexi.
Graphomotorics development in children with ADHD
Keywords: ADHD; porucha pozornosti s hyperaktivitou; impulzivita; zásady práce s dětmi s ADHD; grafomotorika; grafomotorické listy; předškolní období; ADHD syndrome; attention deficit hyperactivity disorder; impulsive; principles of working with children with ADHD syndrome; graphomotorics; graphomotorics worksheets