Analýza přístupů k řízení lidských zdrojů ve zvolené organizaci - Meleg, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce s názvem Analýza přístupů k řízení lidských zdrojů ve zvolené organizaci si dává za cíl analyzovat systém řízení lidských zdrojů, posoudit jej a zároveň navrhnout změny, které by mohly vést ke zlepšení nebo případně zefektivnění řízení v této oblasti. Analýza byla provedena ve skupině společností DfK group. Byly použité metody řízeného rozhovoru a vlastní pozorování. Řízení lidských zdrojů je velmi důležité pro chod firmy a jeho správné fungování umožní firmě dostahovat stanovených cílů. Každá firma má specifický přístup, stejně jako skupina společností DfK group.
Analisis of human resources managment in selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; human resources management; HRM