Využití ekologických her při výuce přírodopisu a v mimoškolní činnosti - Čejka, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce seznamuje s kulturou, historií a přírodními podmínkami vltavského údolí mezi obcemi Loučovice a Vyšší Brod a jeho didaktickým využitím při výuce přírodopisu a mimoškolní činnosti s přírodovědným zaměřením. Předkládá možné využití této oblasti formou výukového programu v přírodě s využitím ekologické hry.
Environmental games in didactic use for biology classes and extra-curricular activities
Keywords: Loučovice; Vyšší Brod; výuka přírodopisu; mimoškolní činnost; ekologické hry; Loučovice; Vyšší Brod; biology classes; extra-curricular activities; environmental game